KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Podziękowania

"Dobrych ludzi nikt nie zapomina" (SAFONA)

Przedszkole nr 20 dziękuje wszystkim zainteresowanym za udział w akcji ekologicznej - Oddaj używany telefon komórkowy. Udało nam się zebrać 118 telefonów, co daje nam 10 kg elektrośmieci.

Przedszkole nr 20 w Tomaszowie Maz. serdecznie dziękuje Panu Jackowi Kurzawa - tacie naszej absolwentki, za przygotowanie oprawy muzycznej dla przedszkolaków podczas Balu Jesieni w dniu 8 października 2019 r.

Przedszkole nr 20 serdecznie dziękuje Panu Michałowi Bodio - rodzica z grupy III, za zorganizowanie bezpłatnego transportu i przewiezienie złomu z placówki przedszkola do punktu skupu.

Przedszkole nr 20 serdecznie dziękuje Panu Tomaszowi Zdralewicz - rodzica z grupy II, za współpracę i sponsoring z firmy Eurobox. Placówka otrzymała bezpłatnie 50 tekturowych pudełek oraz zabawki do składania z tektury.

SERDECZNE DZIĘKUJEMY!!!!

za  zaangażowanie wszystkim rodzicom i ich rodzinom, znajomym i przyjaciołom oraz sympatykom Przedszkola nr 20 biorącym udział w głosowaniu TBO na 2020r. na nasz projekt – plac zabaw dla dzieci - DZIĘKUJĄ - DZIECI, PRACOWNICY, DYREKCJA